Back
Nanda

Nanda van Aalst

Mijn Storyteller
Mijn keuze viel op Marije van Rock Your Rainbow, omdat ze is opgeleid bij de International Human Design School en zichzelf nog steeds regelmatig bijschoolt. Human Design is populair en er zijn veel mensen die readings geven zonder gedegen professionele opleiding. Ik was niet op zoek naar een ‘doe-het-zelfver’ en Marije is absoluut geen ‘doe-het-zelver’. Dat Marije naast haar professionele opleiding ook écht volgens haar Human Design leeft, sprak me heel erg aan. Zoals zij zelf destijds ook zei: Human Design kennen is wat anders dan Human Design leven. Ik wilde graag weten hoe ik volgens mijn Human Design kan leven en werken.

Ik werd met veel warmte ontvangen en voelde me meteen op mijn gemak door haar energie. De reading begon met een algemene uitleg over Human Design en ging al snel de diepte in. Marije heeft een rustige en fijne stem om naar te luisteren. Haar uitleg is helder en ze haalt voorbeelden uit haar eigen leven of het dagelijks leven aan om dingen te verduidelijken. Daardoor wordt alle informatie een stuk concreter. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en tussendoor checkte ze regelmatig of ik alles begreep. Gelukkig werden er ook geluidsopnamen gemaakt, want er kwam zoveel op me af.
Na de live reading heb ik de geluidsopnamen nog een keer teruggeluisterd met pen en notitieboek bij de hand. Uiteindelijk heb ik 11 kantjes vol geschreven met allerlei belangrijke inzichten en tips uit mijn reading. Human Design heeft mij zo’n mooi inzicht gegeven in wie ik ben, waarom ik dingen op een bepaalde manier voel en ervaar en wat bij mij past. Het was een bevestiging van dingen die ik altijd al voelde, maar nooit woorden aan heb kunnen geven. Het stond bol van de ‘aha daarom doe ik dat’ momenten en het heeft me richting gegeven in mijn leven en werk. Ik weet nu veel beter wat bij mij past, wat niet bij mij past, waarom en hoe ik daarmee om kan gaan. Wanneer ik nu keuzes moet maken denk ik aan mijn Human Design en dat heeft tot bijzondere resultaten geleid.
Ook het stukje nazorg van Marije is ontzettend fijn. Een maand later mocht ik in een Skype-gesprek nog al mijn vragen die na de sessie zijn opgeborreld aan haar kwijt. Ze zorgt er daardoor voor dat je niet alleen je Human Design kent, maar er ook naar gaat leven. Een Human Design reading bij Rock Your Rainbow is het grootste cadeau dat je jezelf kan geven. Alles valt op z’n plek en je hebt voor de rest van je leven een road map bij de hand. Bij Marije ben je in goede handen om jezelf op dit niveau te ontdekken!