Back
Alok

Alokanand Diaz

First generation Human Design specialist

Your synthesis capacity is greater than that of Ra himself,
everything you say is correct and the sharpness of your analytical eye is clearly there.

View More: http://ohbeautifulworld.pass.us/gezinsshoot-corinne

Corinne Delis

In de Olie

Ik voelde meteen een “Ja” toen Marije de training Unfold Your Gold aanbood en jeetje wat heeft zij dit geweldig neergezet! Ik heb alle lessen en e-books uitgeprint en het is een boek op zich geworden. De straight to the point manier van uitleggen van Marije zie je overal in terug komen, waardoor het heel begrijpelijk leest en de korte video’s & begeleidende audio’s direct aankomen. Ondanks dat ik al veel weet over Human Design uit voortgaande cursussen en readings, kwam het toch nog weer dieper binnen in mijn systeem. Ik kan deze training dus echt aanraden om te volgen of je nou beginner bent of al verder gevorderd in Human Design, je gaat er hoe dan ook echt wat aan hebben!

Manja

Manja Weijers

De online training Unfold Your Gold heeft me op een hele mooie manier kennis laten maken met Human Design. Human Design was helemaal nieuw voor me en gelukkig werden de vragen die ik had helder en duidelijk beantwoord. Waardoor ik nog meer inzichten kreeg in mijzelf en hoe ik sta in het leven. Er is me heel veel duidelijk geworden, erg veel puzzelstukjes zijn op z’n plek gevallen, waardoor ik me eigenlijk veel minder zorgen maak over wie ik ben. De onzekerheden, de chaos die er soms is in m’n hoofd, het altijd maar willen leren. Het past precies bij mijn profiel. Ik heb nu ook mooie tools om er beter mee om te gaan en om erachter te komen wat van mij is of van de ander. Al die interesses, altijd (meer…)

RYR_LOGO_zonder zon en maan

Anita de Jong

Ik vind de training Unfold Your Gold erg inspirerend en waardevol. De Zoom meeting heb ik i.v.m. vakantie in de herhaling gekeken en moet zeggen dat ik dit als erg waardevol heb ervaren. De live toelichting van jou i.c.m. de vragen van de deelnemers was fijn en soms waren het ook vragen die ik had. De lives zijn absoluut een toevoeging.
En wow, wat weet je er veel van en kun je goed leiden en uitleggen. Ik heb al meerdere online programma’s gevolgd en als leerkracht veel ervaring maar weinig heb ik zoals jou de regie en prettige leiding zien houden met respect voor de ander.
Anke

Anke van der Vorst

Psycholoog

Marije ken ik als aandachtig en scherpzinnig coach en professional. Ze verstaat de kunst om te luisteren tot in de finesses, zowel daar waar het taal als waar het non verbale uitingen betreft. Ze vraagt door totdat de onderste steen boven ligt. Met minder dan de waarheid neemt zij geen genoegen. Hoewel dit soms pittig kan zijn -ik spreek uit eigen ervaring- draagt haar aanpak enorm bij aan het krijgen van nieuwe inzichten. Zelfs als je dacht jezelf en je thema’s al wel te kennen, weet zij er nieuw licht op te werpen. (meer…)

RYR_LOGO_zonder zon en maan

Anouk

HR Medewerker

Het online programma was voor mij echt een uitkomst. Ik had al een analyse gehad en wilde op een rustige en gestructureerde manier meer kennis en vooral ervaring opdoen. Door de stappen in het online programma te volgen is de Human Design informatie meer geland en verankerd in mijn systeem. Ik heb geleerd mijn gedachten te observeren doordat ik inzicht had in waarheen ze wijzen. Het geeft mij een bron van wijsheid en nieuwe ervaringen. De vragen die ik zowel online als offline kon stellen hielpen mij om steeds meer te ontdekken over mijzelf maar ook over de mensen met wie ik veel omga en mee in interactie ben. Heel fijn dat er nu eindelijk ook in het Nederlands zoiets waardevols beschikbaar is.

Nanda

Nanda van Aalst

Mijn Storyteller
Mijn keuze viel op Marije van Rock Your Rainbow, omdat ze is opgeleid bij de International Human Design School en zichzelf nog steeds regelmatig bijschoolt. Human Design is populair en er zijn veel mensen die readings geven zonder gedegen professionele opleiding. Ik was niet op zoek naar een ‘doe-het-zelfver’ en Marije is absoluut geen ‘doe-het-zelver’. Dat Marije naast haar professionele opleiding ook écht volgens haar Human Design leeft, sprak me heel erg aan. Zoals zij zelf destijds ook zei: Human Design kennen is wat anders dan Human Design leven. Ik wilde graag weten hoe ik volgens mijn Human Design kan leven en werken.

(meer…)