Back
BW20200720 Marije-4887
Hi! Ik ben Marije

en ik ben gedreven om jou inzicht te geven hoe je dichter bij je Zelf kan komen (aan de hand van je Human Design chart), zodat je niet meer steeds vastloopt in je hoofd of in je leven. Je hoort het vaak, jezelf… Maar wat is dat dan?

Wanneer jij je blauwdruk leert kennen, omarmen en leven kan jouw unieke potentieel zich moeiteloos ontvouwen. Jouw hard wiring is waar ik mee werk! Ik geef je de sleutel tot jouw persoonlijke missie en unieke potentieel zodat je meer voldoening, rust, succes en verwondering ervaart in alle facetten van je leven.

Door te ontdekken wat je lange tijd hebt genegeerd en vooral zelf te experimenteren of dit ook voor jou klopt zal je vertrouwen op de wetenschap dat ook jij hier een unieke bijdrage hebt en kan jouw ware missie – jouw Goud – zich ontvouwen!

Op het pad dat we ‘het leven’ noemen komen we veel afslagen tegen. Beslissingen die we hebben te nemen, ontmoetingen die we hebben, lessen die we leren. Er is inzicht en moed voor nodig om je bewustzijn in wie je werkelijk bent te vergroten en dicht bij jouw waarheid te blijven. Om je over te geven aan de weg naar bestemming ‘onbekend’.

Ik ben dankbaar als ik een stukje op jouw weg meelopen mag. Dat kan o.a. op de volgende manieren:

Human Design Analist.

Als gecertificeerd analist duik ik samen met jou in je persoonlijke design, je blauwdruk. Ik laat je op een logische manier zien waar je kracht ligt, wat vuilkuilen kunnen zijn en waar je potentie ligt voor wijsheid. Ik laat je contact maken met je persoonlijke strategie en autoriteit, zodat je makkelijker door het leven leert navigeren. Ook onthul ik je jouw unieke missie en je rol zodat jij heel praktisch aan de slag kunt en je eigen autoriteit kunt zijn bij het maken van je beslissingen. Uniek, correct en holistisch.

Marije van der Laan Human Design Professional

Human Design Guide.

Als Human Design Guide geef ik meerdaagse groepsworkshops waarin we dieper duiken in wat het betekent om je blauwdruk ook echt te LEVEN! Met verschillende oefeningen en opstellingen gaan we aan de slag. Ook het delen van ervaringen draagt op een intensieve manier bij aan het verankeren van het proces van experimenteren, observeren en transformeren. Het is mijn taak als Human Design Guide om jou in contact te brengen met wie jij in diepste wezen bent.  Deze workshops kunnen op individueel niveau worden bijgewoond. Ook is het mogelijk om met teams aan de slag te gaan om elkaars kwaliteiten beter te kunnen aanspreken en gebruiken.

Ook 1-op-1 coachtrajecten zijn mogelijk. Hiervoor heb ik graag met jou eerst persoonlijk contact.

Human Design Teacher.

De International Human Design School hanteert 3 foundation levels voor persoonlijke ontwikkeling en meer inzicht om daarmee je kennis over Human Design en wie je zelf bent te verdiepen. Als Human Design Teacher ben ik gecertificeerd om deze trainingslevels te geven. Na deze trainingslevels ben je ook in staat om op basisniveau anderen meer inzicht te geven. Natuurlijk is het ook mogelijk om trainingslevels op maat te maken. Ook de online trainingen dragen bij aan verdieping van je proces naar meer zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. 

Spreker / Workshop. op maat

Wil jij voor jouw groep of team een workshop op maat? Zoek je naar een creatieve en nieuwe invulling voor jouw event. Zijn jullie bezig met teamontwikkeling en wil je je team naar een hoger plan tillen? Staat persoonlijke ontwikkeling, groepsontwikkeling, stimuleren van verbinding vanuit diversiteit en individualiteit hoog op de agenda? Zie je de mogelijkheden die Human Design daarin kan bieden? Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden.

 

Presentatie tijdens de Clairity Course Training van Claire van den Heuvel te SPOT. Amsterdam