Back

Human Design Opleiding

Zoek je een Human Design opleiding? Wanneer je na je basisanalyse en eventueel aanvullende trainingen, opleiding en workshops verder wilt op het pad van Human Design, dan biedt de International Human Design School 3 zogenoemde Foundation Levels aan. Deze trainingslevels zijn een logisch gevolg op elkaar. Door het volgen van deze stappen in de Human Design opleiding zal je jouw kennis van Human Design vergroten en zal de praktische informatie en tools ook steeds dieper kunnen integreren.

Het proces van experimenteren en observeren zal meer en meer leiden tot transformeren van oude overtuigingen en patronen zodat jouw authentieke zelf – jouw GOUD – zich ook echt kan ontvouwen.

Check bij de Offline events of er binnenkort een training start

Als gecertificeerd Human Design teacher aan de IHDS (International School of Human Design) geef ik de volgende Foundation Level opleidingen:

Living Your Design – Foundation Level I

Wanneer je een basis analyse (foundation reading) hebt gehad, dan is een Living Your Design workshop de logische volgende stap.

Living (& Loving) Your Design is géén cursus maar een ‘ontwaken’ uit je Not Self zodat je stapt in je True Self. Als Human Design Guide is het mijn verantwoordelijkheid om je tijdens deze workshop contact te laten maken met je ware potentieel en je verbinding te voelen met jouw unieke Zelf.

Tijdens deze 2 dagen durende reis  gaan we op zo’n manier te werk dat je echt kunt gaan ERVAREN wat jouw uniciteit is en wat het betekent om je unieke design te LEVEN. Naast o.a. de oefeningen, de opstellingen en het werkboek zal er voldoende ruimte zijn voor het delen van ervaringen en kan je na de workshop ook echt weer verdere stappen gaan zetten op je Human Design pad. Human Design is geen ‘quick fix’. Het vraagt tijd om wie je denkt dat je bent et ontwarren. 

Het unieke aspect van Human Design, strategie icm de innerlijke autoriteit, geeft je het kompas van waaruit je kunt navigeren. Zo heb je een kaart en de tool waarmee je thuis kunt komen bij jezelf en jouw unieke potentieel kunt leven en bijdragen. Dan heb je wel inzicht nodig in hoe je niet-zelf mind of innerlijke criticus probeert je te beschermen. We nemen ook dit allemaal mee in onze reis door de typen, de centers, de autoriteit en onze connectie met elkaar.

Lees hier nog meer over de LYD workshop

€ 275,00 excl. BTW

Check bij de Offline events of er binnenkort een training start

Rave ABC Training – Foundation Level II

Na de ervaringen van het experimenteren met type, strategie en autoriteit en met de overlevingsstrategieën van de niet-zelf mind, zoals we hebben behandeld en ervaren tijdens de Living & Loving Your Design kan het een logische en natuurlijke stap zijn om meer details te willen ontdekken uit je unieke individuele chart.  Of het nu gaat om het willen groeien richting de professionele trainings of simpelweg omdat je dieper wilt duiken in het begrip van hoe jij hier correct kunt navigeren in de wereld waarin je leeft, Rave ABC is dan de volgende stap.

We gaan dieper in op het ontstaan van het Human Design systeem en de basis componenten, zodat je een steeds beter inzicht krijgt in de verschillende lagen en componenten van jouw individualiteit.

De training wordt gegeven in 2x 2 dagen.

Cursus onderdelen

  • Zwart – Rood, Persoonlijkheid – Design, Bewust – Onbewust (2)
  • Circuitgroepen – begrijpen van de verschillende kwaliteiten in de energiestromen van centrum naar centrum (3)
  • Hexagramstructuur – begrijpen van de verschillende kwaliteiten van elk van de 6 lijnen in de hexagram (6)

Voorwaarde voor deelname is minimaal een Analyse van een gecertificeerd analist en een Living Your Design training.
Het studieboek (niet in de prijs inbegrepen) is te bestellen zolang de voorraad strekt voor €39,95 ex BTW en verzendkosten.

Lees hier nog meer over de Rave ABC

€550,00 excl. BTW

Check bij de Offline events of er binnenkort een training start

Rave Cartography – Foundation Level III

Blijft Human Design je interesse houden en wil je nog dieper duiken in dit nieuwe wetenschappelijke en holistische systeem?

In Rave Cartography worden de componenten van de Living Your Design en de Rave ABC cursus verder uitgediept. Het proces van deconditioneren, de structuur van de niet-zelf mind in relatie tot jouw eigen blauwdruk komt uitgebreid aan bod. 

De Rave Cartography geeft je voldoende gereedschappen en een stevig fundament, zowel in de kennis van jezelf, als om anderen te kunnen informeren over hun Design.

Wanneer je Rave Cartography hebt afgerond heb je een complete vooropleiding gedaan. Vervolgens kan je eventueel verder studeren in een professionele Human Design opleiding tot gecertificeerd analist.

Op de website van de IHDS vind je informatie over alle professionele opleidingen met certificering volgens de internationale standaards die door Jovian Archive zijn vastgesteld.

Cursus onderdelen

  • De 9 centers
  • De niet-zelf en de overlevingsstrategieën
  • Definitie (de 36 kanalen)
  • Autoriteit
  • Splits en andere definitietypen
  • De angles en de 12 profielen

Voorwaarde voor het volgen van de Rave Cartography is een afgeronde basiscursus Rave ABC.

Lees meer over de Rave Cartography

€775,00 excl. BTW

Check bij de Offline events of er binnenkort een training start