Back

Gratis e-book: De 9 stemmen van de NIET-ZELF. Mind

De verhalen, overtuigingen en monologen die steeds in je hoofd afdraaien 

 

Wat leuk dat je interesse hebt om Human Design als tool te gebruiken om jezelf (nog) beter te leren kennen. Welkom!

Dit gratis e-book geeft inzicht in hoe jouw Mind (de verhalen, monologen en overtuigingen in je hoofd op basis waarvan jij gaat handelen) zich aan jou toont. Inzicht hierin geeft je wegwijzers om je gedachten kritisch te observeren en zo jouw innerlijke criticus te doorzien. Zodat je handelen kan veranderen en de autoriteit voor beslissingen niet vanuit je ‘beperkte denken’ komt.

Human Design is de wetenschap van verscheidenheid. Het laat ons tot in het kleinste detail zien hoe en waar we van elkaar verschillen. En bovenal: hoe jij op correcte wijze je eigen autoriteit bent. Hoe je correct de beslissingen maakt die jou door het leven navigeren. Het leven is immers een aaneenschakeling van beslissingen. En wie of wat is daarin ‘de baas’?

Is dat wat we noemen de Niet Zelf mind, met al haar angsten, oordelen en overtuigingen? De stem van conditionering die jou in de illusie wil houden van niet goed genoeg zijn, van schuld en schaamte, van tweedehands gedachten en gevoelens, van je waarde bewijzen of van het uit de weg gaan van de confrontatie met jezelf en anderen?

Of is dat de energie van jouw blauwdruk, je True Self, de chauffeur van jouw lichaam (noem het je Hogere Zelf) die exact het grotere plaatje kent van wat jij hier te doen hebt, wat je hier te zien hebt, wat jouw unieke bijdrage is?

Door inzicht in jouw persoonlijke en unieke blauwdruk, wordt het bewustzijn over jezelf verdiept. Zo kan je gaan observeren en nog meer inzicht krijgen hoe jouw Not Self met volle overtuiging probeert het stuur (en dus de controle) over te nemen. De sleutel ligt bij het zelf  experimenteren met je strategie en autoriteit, waardoor je steeds meer leert vertrouwen op jouw eigen waarheid ipv op wat er op de grammofoonplaat in je hoofd wordt afgedraaird.

Het E-book, de 9 stemmen van de niet-zelf Mind, geeft inzicht in deze verhalen en monologen. Zodat je voor jezelf kunt gaan observeren hoe dit voor jou werkt.

Wil je je verder verdiepen, een persoonlijke analyse om inzicht te krijgen hoe het voor jou persoonlijk werkt of misschien een workshop bijwonen? In het e-book lees je meer over de verschillende mogelijkheden. Maar nu eerst lekker het e-book lezen…

Ik wens je mooie inzichten toe!

Lieve groet,

Marije